Wil je jouw bestelling terugsturen? Geen probleem, daar doen we niet moeilijk over.

Indien een artikel niet naar wens is, kan dit zonder opgaaf van reden retour gestuurd worden. De termijn die wij hanteren is de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst. Wij zullen het aankoopbedrag inclusief de eerder door ons berekende verzendkosten op een bij ons bekende rekeningnummer of op een door u opgegeven rekeningnummer storten.

Om een artikel te retourneren, vragen wij u gebruik te maken van het retourformulier.

Download hier ons retour formulier

Omdat we graag werken aan klanttevredenheid, stellen we een opgaaf van reden erg op prijs. Het artikel dient zonder gebruiksporen en in een degelijke verpakking te worden verzonden, kapotte of gebruikte producten mogen retour gezonden worden, maar de schade of slijtage zal in rekening worden gebracht. De termijn die wij hanteren is de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst. Wij zullen het aankoopbedrag inclusief de eerder door ons berekende verzendkosten op een bij ons bekende rekeningnummer of op een door u opgegeven rekeningnummer storten.

Armband Online Kopen vergoedt alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u als consument. Als u als consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Armband Online Kopen de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Aanbieding!
lucky-clover-armband-facet-steen-black-onyxklaver vier armband bangle zilver
24,45 12,45
Lucky Clover Bracelet Black Onyx
24,45 12,45
Aanbieding!
armbandje klavertje vier goud grijsboho horloge gratis armband klavertje vier grijs
12,99 6,49
Lucky Clover Bracelet Gold Grey
12,99 6,49
Aanbieding!
My Lucky Charm Camera Bedelmunt ketting love to make photos
3,99 1,49
My Lucky Charm Camera Bedel
3,99 1,49
Aanbieding!
armband-staal-goud-met-steentjegouden-bangles-van-staal-arm-party
29,95 21,45
Little Diamond Bangle Gold
29,95 21,45
Aanbieding!
Mix en Match Quote Armbandjeinspirerende quote armband geloof altijd in jezelf
10,95 6,25
Inspirerende Quote Armbandje
10,95 6,25