Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

RVS Dames Armbanden


Sieraden met een persoonlijk verhaal

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €15,45.
Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €15,45.
Oorspronkelijke prijs was: €24,45.Huidige prijs is: €14,95.
Oorspronkelijke prijs was: €29,45.Huidige prijs is: €17,45.
Oorspronkelijke prijs was: €24,45.Huidige prijs is: €17,45.
Oorspronkelijke prijs was: €24,45.Huidige prijs is: €17,45.
Oorspronkelijke prijs was: €29,45.Huidige prijs is: €24,95.
Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
Oorspronkelijke prijs was: €21,45.Huidige prijs is: €17,45.
Oorspronkelijke prijs was: €24,45.Huidige prijs is: €16,45.
Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €18,45.

Roestvrijstalen armbanden zijn echt trendy in de fashion wereld en de belangrijkste reden hiervoor is de grote waarde. Ze kosten veel minder dan een gouden of zilveren armband, wat een groot voordeel is, omdat je veel geld kunt besparen of een handvol armbanden kunt kopen en uiteindelijk andere armbanden kunt krijgen, in plaats van er veel meer voor te betalen.

Alleen omdat het een lage prijs heeft, wil nog niet zeggen dat dit soort armbanden minder waard zijn. Integendeel, want het heeft nog veel meer voordelen, waaronder het feit dat roestvrij staal eigenlijk een buitengewoon goed materiaal is. Mooie sieraden zijn gemaakt van zilver en goud, maar je moet er altijd rekening mee houden dat ze gemakkelijk kunnen vlekken.

Edelmetalen zijn erg moeilijk te onderhouden, je moet er voorzichtig mee zijn en ze regelmatig polijsten, wat vaak lastig is.

Met roestvrijstalen armbanden hoef je, je geen zorgen te maken over het beschadigen of onderhouden van je armbanden, aangezien het materiaal stevig is, waardoor het lang meegaat, hoe vaak je het ook draagt. In feite kan roestvrij staal veel slijtage verdragen.

armbanden staal met geboortesteen

Er kunnen ook gezondheidsredenen zijn waarom je roestvrij staal zou moeten dragen in plaats van zilver of goud. Vanwege de onzuiverheid van deze twee edelmetalen konden we vaak zien dat mensen allergische reacties ontwikkelden vanwege de gevoeligheid van hun huid. Roestvrij staal is hypoallergeen metaal.

We hebben een van de belangrijkste redenen achtergelaten, en dat is veelzijdigheid. Er zijn veel mensen die niet alleen besluiten om armbanden voor zichzelf te kopen, maar vooral om cadeau te doen, daarom moet je een manier vinden om aan ieders behoeften te voldoen.

Door roestvrijstalen armbanden te dragen, krijg je veel, een accessoire dat gedragen kan worden bij formele gelegenheden, wanneer je je wilt verkleden en je schoonheid wilt laten zien, maar ook bij minder formele of informele gelegenheden. Dit soort armbanden kun je elke dag dragen en is ideaal voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken, je hoeft alleen maar te kiezen die het beste bij je past.Β Β Β