Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Enkelbandjes schelpjes

Leuke dames enkelbandjes met schelpjes

Oorspronkelijke prijs was: €10,45.Huidige prijs is: €7,95.
Oorspronkelijke prijs was: €17,45.Huidige prijs is: €9,99.
Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €9,45.
Oorspronkelijke prijs was: €14,45.Huidige prijs is: €12,45.
Oorspronkelijke prijs was: €13,45.Huidige prijs is: €10,95.
Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €12,95.
Oorspronkelijke prijs was: €11,45.Huidige prijs is: €8,95.
Oorspronkelijke prijs was: €11,45.Huidige prijs is: €8,95.
Oorspronkelijke prijs was: €11,45.Huidige prijs is: €8,95.
Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €17,45.
Oorspronkelijke prijs was: €9,99.Huidige prijs is: €5,99.
Oorspronkelijke prijs was: €12,99.Huidige prijs is: €7,45.

Enkelbandjes met schelpen zijn een van de meest aantrekkelijke en leuke manieren om een enkel leuker te maken. Dit leuke sieradenartikel is perfect voor zomerse evenementen zoals feesten, strandfeesten, concerten en andere speciale gelegenheden. Het is ook geweldig voor dagelijks gebruik.

Onze enkelbandjes zijn gemaakt met verschillende soorten materialen zoals kralen, schelpen, rvs, touw, veren, elastiek  en nog veel meer. Bekijk al onze hippe enkelbandjes.

Je kunt een enkelbandje dragen als je aan het zwemmen of surfen bent. Je kunt het ook dragen als je een korte broek of spijkerbroek draagt. Het beste van deze enkelbanden is dat ze comfortabel zitten. Ze zullen je huid niet irriteren.

enkelbandjes schelpjes

Als je op zoek bent naar een boho look of ibiza style, moet je zeker overwegen om enkelbandjes met schelpen in ibiza style voor de zomer te kopen. Deze enkelbanden hebben het vermogen om uw persoonlijkheid naar voren te brengen en zijn super leuk om te combineren met onze ibiza armbanden en daardoor kunt u ze voor elke gelegenheid dragen. Of je nu een ontspannen wandeling maakt op het strand met je vriendinnen of voor een avondfeest met je dierbaren, de ibiza enkelbandjes zijn een geweldige optie.

Trouwens, enkelbandjes helpen je ook om een stijl statement te maken. Dus als je van plan bent om zomerkleding te kopen, zou je moeten overwegen om de meest stijlvolle enkelband te kopen die bij je behoeften en voorkeuren past.

Enkelbandjes kopen doe je lekker online en bekijk je in alle gemak alle kleuren enkelbandjes die je kunt combineren met je outfit.