Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

Schelp Armbandjes


Leuke hippe schelpen armbanden in ibiza style

Oorspronkelijke prijs was: €10,45.Huidige prijs is: €8,95.
Oorspronkelijke prijs was: €10,45.Huidige prijs is: €8,95.
Oorspronkelijke prijs was: €29,99.Huidige prijs is: €18,95.
Oorspronkelijke prijs was: €17,95.Huidige prijs is: €12,95.
Oorspronkelijke prijs was: €17,95.Huidige prijs is: €12,95.
Oorspronkelijke prijs was: €12,45.Huidige prijs is: €8,45.
Oorspronkelijke prijs was: €21,45.Huidige prijs is: €8,95.
Oorspronkelijke prijs was: €6,95.Huidige prijs is: €5,95.
Oorspronkelijke prijs was: €6,95.Huidige prijs is: €5,95.
Oorspronkelijke prijs was: €11,95.Huidige prijs is: €7,45.
Oorspronkelijke prijs was: €6,95.Huidige prijs is: €5,95.
Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €10,45.

Schelp armbandjes helpen bij het creëren van een look die helemaal bij jou past

Ben je op zoek naar een manier om het meeste uit je sieradendoos gevuld met schelp armbandjes en andere leuke mix & match armbandjes in alle soorten en maten te halen, lees dan verder.

De look die je kunt creëren door verschillende schelp armbandjes langs je arm te combineren, is uniek voor jou, aangezien niemand anders al die specifieke schelp armbandjes eerder aan elkaar heeft gekoppeld.

Twee of meer eenvoudige schelp armbandjes kunnen veel aandacht trekken als ze goed worden gecombineerd met eventueel leuke fijne armbandjes, veel meer dan een enkele armband alleen zou redden. Dat is de ware schoonheid van schelp armbandjes

Werk in meerdere kleuren. Zolang u schelp armbandjes stapelt, is het een natuurlijke keuze om verschillende tinten op te nemen. De kleuren hoeven niet overeen te komen, maar zorg ervoor dat u het effect van de kleurencombinaties mooi vindt.

schelp armbandjes 2020 hippe armparty

Combineer geen armbanden met grote kralen met zeer gedetailleerde armbanden. Grote kralen kunnen je arm omwikkelen en een felle kleur geven aan je schelp armbandjes, maar ze zien er gewoon opzichtig en goedkoop uit naast eleganter ontworpen schelp armbandjes. De kleine details van je mooiste armband gaan verloren achter de felle glans van je neon roze schelp armbandjes.

Combineer schelp armbanden met andere Ibiza armbandjes en met elastieken armbandjes.

Plaats al je gestapelde armbanden op één arm. Vaak is de linkerarm de favoriet van fashionista's, maar linkshandige mensen geven er misschien de voorkeur aan hun rechterarm op te stapelen.

Je hoeft niet meerdere armbanden te kopen om de gelaagde look te creëren. Je kunt ook een Ibiza armband om je pols doen om dezelfde stijl te verkrijgen.

Een paar populaire infinity armbandjes zijn ook heel goed te combineren.

Je eigen schelp armband combinaties bedenken is echt het plezier achter de mode van het stapelen van hippe schelp armbandjes.