Armbanden met een betekenis.

Waarom houden vrouwen van armbanden?

Waarom is het een van de weinige sieraden die mannen prettig voelen om te dragen.

We hebben gezien dat armbanden duurzaam, veelzijdig en zeer persoonlijk kunnen zijn.

Maar waar de armband echt uitblinkt, is als accessoire.

Gemaakt van metaal, edelstenen, glas, siliconenrubber of kralen kunnen elegantie toevoegen aan elke outfit.

Bent u op zoek naar de juiste armbanden voor uzelf of voor een beste vriendin, je vrouw of je moeder?

Bekijk onze armbanden in onze webshop of lees onze blog die elke keer wordt aangevuld met leuke informatie.

Bohemian mode

ibiza armband met wish tekst hippe armparty

Boho-mode is een fantastische, sobere fashionista-stijl, helemaal in de trend en als je een klein budget hebt, kunnen outfits in boho-stijl eenvoudig worden samengesteld uit een mix en match van bestaande stukken in je garderobe om een ​​meer individuele look te creëren. Bohemian kleding is traditioneel zwierig en combineert verschillende stukken en accessoires, bijvoorbeeld een bedrukte zwevende maxi-jurk aangevuld met Ibiza armbanden en een zomerse slappe hoed met brede rand is een prachtige zomeroutfit.

Vriendschapsarmbandjes maken

levensboom armband roze goud geluks armband met kaartje

De gezegde “Vriendschap met jezelf is belangrijk, want zonder dat kan je geen vrienden zijn met iemand anders in de wereld”.
Vriendschapsarmbandjes zijn kleurrijke kleine tekenen van vriendschap die door een vriend zijn gemaakt voor een speciale vriend.
In sommige landen noemen mensen ze “Friendship Bands”. Dit zijn de uitingen van liefde, zorgzaamheid en genegenheid. Hun specialiteit is dat ze met de hand worden gemaakt.

Gepersonaliseerde armbanden

graveren armband van staal geloof hoop en liefde tekst

Gepersonaliseerde armbanden kunnen aan iedereen worden aangeboden, ongeacht leeftijd, geslacht en relatie. gepersonaliseerde armbanden kunnen ook relatie specifiek zijn, zoals die voor moeder, vader, verloofde, kinderen, vrienden enzovoort.
Voor gelegenheden als verjaardagen, Valentijnsdag of huwelijksjubilea zal een gepersonaliseerde armband zeker worden gewaardeerd.