Een vingerafdruk armband is een persoonlijk sieraad

vingerafdruk armband 925 sterling zilver twee vingerafdrukken

Waarom een zilveren vingerafdruk armband?

Om te beginnen is zilver schitterend wit en toch betaalbaar in vergelijking met platina en goud. Een zilveren armband kost je minder en maakt toch en hele mooie indruk op je pols. De prijs maakt het nog gemakkelijker voor je om de armband te laten graveren en aan te passen om het extra speciaal voor je te maken.

Naast de waarde van zilver is het ook een zeer duurzaam metaal. Zolang je hem af en toe laat poetsen, kun je er zeker van zijn dat je armband jarenlang van dienst zal zijn. Professionele juweliers kunnen ook kleine reparaties aan het ringoppervlak uitvoeren om ze er als nieuw uit te laten zien als dit op den duur nodig zou moeten zijn.

Zilver is gemakkelijk om mee te werken en dit betekent dat je armbanden in allerlei uitvoeringen kunt krijgen. Het is een metaal dat artistiek is en naast armband vind je nog andere stukken die je sieradencollectie op een geweldige manier opfrissen.

 

Een zilveren vingerafdruk armband is een uniek en persoonlijk sieraad

Je zilveren armband extra speciaal maken.

Als je zilver hebt gekozen als het perfecte metaal voor je armband, heb je nu de kans om deze extra speciaal te maken voor jou en/ of  je partner. Er zijn natuurlijk kant-en-klare armbanden waar je altijd uit kunt kiezen, zeker als je niet de luxe van tijd hebt. Maar als je wat meer tijd kunt sparen, kun je met de volgende eenvoudige tips speciale gepersonaliseerde armbanden speciaal voor jezelf of je geliefde laten graveren.

Vingerafdruk Zilveren Armband met namen

Vingerafdrukken – Ze zijn erg populair geworden op armbanden en ringen en je kunt je armband speciaal laten graveren door ons door je vingerafdruk erop te laten graveren. Het is meer alsof je je partner verzegelt dat hij alleen van jou is en jij van hem, en dat het een heel creatieve manier is om een ​​belofte te doen. Of omdat je een vingerafdruk armband laat maken vanwege een herinnering van een dierbare die je altijd dicht bij je wilt hebben.

Zilveren vingerafdruk armbanden zijn uniek, persoonlijk en kunnen veel emotionele waarde hebben vanwege de persoon waarvan de vingerafdruk afkomstig is.

Onze zilveren vingerafdruk armband is een uniek en persoonlijk sieraad. Ieder individu heeft een eigen vingerafdruk. Van geboorte tot aan de dood. Niets is persoonlijker dan een vingerafdruk.

Een persoonlijk aandenken aan die ene bijzondere persoon of gebeurtenis? De vingerafdruk van je geliefde, je lievelings oma, je bestie, je kind of je liefste zus?
Met een prachtige zilveren vingerafdruk armband draag je op unieke wijze een speciale herinnering voor altijd bij je.

ontwerp ook je vingeradruk armband