Vriendschapsarmbandjes maken

levensboom armband roze goud geluks armband met kaartje

De gezegde “Vriendschap met jezelf is belangrijk, want zonder dat kan je geen vrienden zijn met iemand anders in de wereld”.

Vriendschapsarmbandjes zijn kleurrijke kleine tekenen van vriendschap die door een vriend zijn gemaakt voor een speciale vriend.

In sommige landen noemen mensen ze “Friendship Bands”. Dit zijn de uitingen van liefde, zorgzaamheid en genegenheid. Hun specialiteit is dat ze met de hand worden gemaakt. Deze vriendschapsarmbandjes zijn gemaakt van kleurrijk garen en borduurgaren. Dergelijke armbandjes zijn gemaakt van knopen die de “kracht van vriendschap” uitdrukken.

Het drukt uit dat “onze vriendschap niet zwak is, hij is stevig geknoopt is en kan niet gemakkelijk worden verbroken”.

Sinds hun oorsprong zijn deze armbandjes erg populair bij meisjes. Dit zijn een soort sieraden. Ze hebben een universele populariteit.

Vriendschapsarmbandjes zijn razend populair. En het is geen verrassing; ze zijn cool, kleurrijk, leuk om te maken en leuk om te ontvangen van je allerbeste vrienden. Maar wist je dat ze een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot de indianen in Midden-Amerika?

Er zijn een handvol tradities die bij ambacht horen. Deze kunnen in zekere zin als “regels” worden beschouwd voor het maken en ontvangen van de armbanden. Laten we eens kijken wat we bedoelen.

 

 

Een echte vriendschapsarmbandje

De armband is bedoeld om te worden gedragen totdat de draad uiteindelijk losraakt en vanzelf van de pols glijdt. Dat gezegd hebbende; het is belangrijk dat de armband zo is gemaakt dat hij er natuurlijk ook af kan vallen.

Dus we weten nu dat het de bedoeling is dat een echte vriendschapsarmbandje op een gegeven moment eraf valt. De traditie stelt ook dat als de drager de armband voor die tijd verwijdert, de vriendschap op het spel staat. Yikes!

levensboom armband roze goud geluks armband met kaartje

Zorg er daarbij voor dat u zich kunt committeren om de armband om te doen voordat u hem accepteert. Bijvoorbeeld; als je binnenkort een formeel evenement bijwoont of een familieportret op het programma staat waarvan mama zeker wil dat je het verwijdert, wacht dan misschien met het aantrekken.

Een relatief onbekende traditie zegt dat als de ontvanger de armband accepteert, ze een wens mag doen. Als het eraf valt (vanzelf natuurlijk), zal haar wens worden vervuld. En wie wil niet dat hun wensen uitkomen? Dus leg de schaar weg en wacht tot de armband vanzelf loskomt.

Het is duidelijk dat u de keuze heeft of u deze “regels” voor vriendschapsarmbandjes al dan niet volgt. Ze klinken best serieus voor een handgemaakt sieraad, nietwaar?

Maar het volgen van hen draagt ​​bij aan het plezier, houdt de traditie levend en viert je ware vriendschappen.

Maak zelf je eigen vriendschapsarmbandjes of bekijk onze leuke trendy schelp armbandjes om te gebruiken als vriendschapsarmbandjes.

Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.
Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.