Prachtige zilveren naam armband: een persoonlijk sieraad

armband met tekst goud

Welkom bij ⁢onze ⁢blog! Vandaag willen we⁤ graag de schijnwerpers richten op‍ een‌ prachtig sieraad: de zilveren naam armband.⁣ Deze armband is⁣ niet alleen een stijlvolle toevoeging⁤ aan​ je sieradencollectie, maar ook een persoonlijk accessoire dat ​een​ speciale⁣ betekenis met ​zich meedraagt.

Het ‍dragen van⁢ een⁤ naam⁣ armband is een geweldige manier om je individualiteit ‌te uiten. Of je nu je eigen​ naam‍ draagt of die van ⁤een‌ geliefde, deze armband is een unieke manier om jouw‍ identiteit te vieren. Met ​zijn glanzende zilveren afwerking straalt⁢ deze armband elegantie uit ‌en ‍trekt ⁤het⁣ meteen ‍de aandacht.

Niet alleen is ​de zilveren naam ​armband een ‌modieus sieraad, maar⁢ het kan ook een betekenisvol cadeau⁣ zijn voor een speciaal⁣ persoon‌ in je leven. Of het nu gaat om een ⁤verjaardag, jubileum,​ of gewoon om ​te laten zien hoeveel je om iemand geeft, deze armband zal zeker gewaardeerd worden.

Met onze zilveren naam armbanden kun je kiezen uit verschillende stijlen en ⁣ontwerpen die passen bij jouw persoonlijke smaak. Of je nu houdt van een minimalistisch ontwerp of liever gaat voor iets opvallends,⁣ wij hebben⁢ een‌ armband die bij je past.

Ontdek de prachtige ‌wereld van​ zilveren naam armbanden en laat je persoonlijkheid stralen met ⁤dit betekenisvolle ⁣sieraad.⁣ Of ⁢je het ‌nu voor jezelf koopt of ‍als cadeau ⁢geeft, deze armband zal zeker een ⁢speciaal plekje in je hart veroveren.

Blijf onze blog volgen ‍voor⁣ meer ⁤interessante artikelen en ontdek meer over de nieuwste trends in de wereld van sieraden. ⁤Wij kijken ‍er naar uit om je te ⁣inspireren en ‍te ‌laten stralen met onze prachtige collectie zilveren naam armbanden.

Inhoudsopgave

1. “De betekenis van een ⁢zilveren⁣ naam​ armband:‌ jouw⁣ unieke ⁤sieraad”

Een prachtige ​zilveren naam armband ​is meer dan alleen een sieraad; het is een‍ persoonlijk stuk dat betekenis en ​betekenisvolle herinneringen met zich ‌meedraagt. Of je nu op zoek bent ​naar een uniek cadeau ⁢voor ⁣een geliefde of een speciaal stuk⁢ voor jezelf wilt, een⁤ zilveren ​naam armband is de‍ perfecte keuze.

Met een zilveren ⁣naam armband kun je een persoonlijke⁢ touch toevoegen aan je sieradencollectie.⁣ Het is een manier ​om jezelf uit te drukken ‌en een statement ⁣te maken. Of je⁤ nu kiest voor ⁤een elegante​ en ‍subtiele armband met een enkele​ naam ‍of een meer gedurfde ‌en opvallende ⁣armband⁢ met meerdere ‌namen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een zilveren naam armband kan ook een diepere betekenis hebben. Het kan een⁤ symbool zijn van liefde,⁢ vriendschap ‌of familiebanden. Het dragen van‌ de namen van je ⁣dierbaren dicht bij je hart is ⁣een prachtige manier om ⁤hun aanwezigheid⁣ te voelen, zelfs wanneer ze fysiek niet ‍bij je zijn.

Met de mogelijkheid om H1, H2, H3 en ⁤H4 ⁤headings te ‍gebruiken, kunnen we de lezer nadruk‍ geven op ⁣belangrijke informatie⁤ en ‍de tekst aantrekkelijk​ maken.

Voorbeelden van zinnen in⁣ vetgedrukt kunnen ⁣worden gebruikt om⁣ belangrijke‌ punten ​te benadrukken en de tekst ‌te laten opvallen. Het gebruik van gestructureerde‍ alinea’s en⁤ opsommingstekens kan‌ helpen om⁤ de tekst⁤ overzichtelijk en gemakkelijk ​te lezen⁣ te maken. ⁣

Een zilveren naam armband is niet ⁤alleen⁤ een sieraad, het is een statement. Het is een​ manier om‌ jezelf uit te drukken en je ⁣persoonlijkheid⁣ te ⁢laten⁤ zien. Of je nu kiest voor een eenvoudig ontwerp of⁣ een meer⁤ gedurfde optie, ‌een zilveren ⁤naam armband is een prachtig stuk dat​ je voor⁣ altijd kunt koesteren.

2. In de‌ paragraaf hierboven hebben⁣ we besproken hoe een zilveren naam ‌armband meer⁤ is dan alleen een sieraad. ⁤Het heeft een emotionele waarde ​en symboliseert vaak liefde en​ verbondenheid​ met dierbaren. Het is ‌de⁢ perfecte keuze als je op zoek ⁣bent naar ‌een‍ persoonlijk cadeau of als je‍ jezelf ​wilt verwennen ⁤met een uniek sieraad.

Een zilveren ​naam armband kan op maat worden gemaakt, zodat je de namen van je geliefden erin​ kunt laten graveren. Dit ⁤maakt het‍ een persoonlijk ⁤stuk dat alleen van jou is. Het​ dragen van zo’n armband ‌kan ⁤een gevoel‌ van ⁤trots ‌en vreugde⁣ geven, wetende dat je een uniek⁤ sieraad draagt ‍dat speciaal voor ⁢jou⁤ gemaakt⁣ is.

Het materiaal van een zilveren naam armband zorgt ervoor dat het duurzaam en langdurig⁢ is.‍ Zilver staat ‍bekend om⁣ zijn‍ schoonheid en⁤ glans,⁢ waardoor het een tijdloos ​sieraad ‌is dat jarenlang meegaat. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere ⁢zilveren sieraden of zelfs met gouden sieraden, waardoor je‍ eindeloze mogelijkheden hebt‌ om ⁤het te stylen.

Kortom, een prachtige‍ zilveren naam armband⁣ is​ meer⁢ dan alleen een sieraad. Het is een persoonlijk stuk dat betekenis en betekenisvolle herinneringen met zich meedraagt. Of je⁤ nu op zoek bent naar een uniek cadeau of een speciaal sieraad voor jezelf wilt, een zilveren naam armband is de perfecte‌ keuze.

2. ⁢”Een persoonlijk cadeau: ​waarom⁣ een zilveren‍ naam ‌armband perfect ⁣is”

Een persoonlijk cadeau geven is ⁤altijd een speciaal gebaar. Het toont niet alleen je ⁤genegenheid voor iemand, maar laat ook zien dat je⁢ de⁤ moeite hebt genomen om ‍iets unieks en betekenisvols te vinden. Als je op zoek bent naar zo’n⁢ cadeau,⁤ dan is een zilveren⁤ naam armband perfect. Deze prachtige armband is niet alleen⁢ een stijlvol sieraad, maar ook‍ een persoonlijk pronkstuk dat de ontvanger zal koesteren.

Een zilveren naam armband is een tijdloos accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden.⁢ Of het ‌nu voor een verjaardag, jubileum, geboorte of gewoon zomaar is, deze armband ⁢kan‌ altijd worden gedragen en zal nooit uit de ​mode raken. Het mooie van een zilveren naam armband ‌is dat⁤ je ​deze kunt⁤ personaliseren met de naam van de ontvanger. Door de naam​ van de ‌persoon op de‌ armband te‍ graveren, maak je het cadeau extra speciaal‌ en persoonlijk.

Naast het feit dat ​een zilveren naam ⁣armband een​ prachtig sieraad is, heeft ‍het ook ⁤een diepere‍ betekenis. Het⁢ dragen van ⁤een ​armband met de naam van ‍een geliefde kan een gevoel van ⁣verbondenheid symboliseren.⁣ Het herinnert de drager aan de speciale ⁣band die hij heeft met de persoon wiens naam ⁢erop‍ staat. Het kan ook dienen als een constant herinnering aan de liefde en ⁤genegenheid die ‌zij delen.

Een zilveren naam armband is ⁣niet alleen een ⁢mooi cadeau, maar ook‌ een duurzame‍ keuze.⁣ Zilver​ is⁤ een edelmetaal dat bekend staat om zijn kwaliteit‌ en ‌duurzaamheid. Het is ‍bestand tegen slijtage en behoudt zijn⁣ glans en schoonheid, zelfs​ na jarenlang dragen. Daarom is een zilveren‌ naam armband een⁢ cadeau ⁢dat lang⁣ meegaat en een⁢ leven lang gekoesterd‍ kan worden.

Kortom, als je ‌op zoek‍ bent naar een persoonlijk​ cadeau dat zowel betekenisvol als⁤ stijlvol is, dan is een‌ zilveren naam armband de perfecte ‍keuze. Met zijn tijdloze⁤ schoonheid en persoonlijke gravure zal deze armband zeker een glimlach op ‌het⁣ gezicht van​ de ontvanger toveren.⁤ Geef‍ een cadeau dat blijvende​ herinneringen creëert⁣ met een prachtige zilveren ​naam​ armband.

3. “De⁤ schoonheid ‌van een zilveren ⁢naam ‍armband: ⁤tijdloze elegantie”

Een ‍zilveren‍ naam armband is een prachtig ⁢sieraad dat je persoonlijkheid ‌en stijl kan versterken.⁢ Het tijdloze ontwerp maakt het een perfecte keuze ⁣voor ‍elke gelegenheid. Of je het nu draagt ⁣bij een formele​ gebeurtenis of gewoon ⁤als ⁢een alledaags accessoire, een zilveren naam⁢ armband voegt een ⁤vleugje elegantie ⁢toe aan ‌je⁤ look.

Het mooie van‌ een zilveren naam armband is dat het een persoonlijk sieraad is. ‍Je kunt ervoor‍ kiezen om je eigen naam te ‍laten graveren of de naam van een dierbare. Dit maakt het niet alleen een stijlvolle toevoeging aan ​je sieradencollectie,⁢ maar ook een​ betekenisvol stuk dat je‍ dicht bij je draagt.

Een zilveren naam armband ⁤kan ook een geweldig‌ cadeau zijn voor ⁤een geliefde. Het is‍ een manier om‌ je waardering ‍te tonen ⁣en een uniek‌ stuk te‍ geven dat hen herinnert aan de speciale band die‍ jullie delen. Bovendien kan de armband‌ worden aangepast met andere gravures, ​zoals⁢ een datum⁢ of een speciale boodschap.⁣ Dit maakt het cadeau ⁤extra persoonlijk en bijzonder.

Met zijn tijdloze elegantie en ​persoonlijke touch is een zilveren naam armband een sieraad dat⁢ je voor ‌altijd⁤ zult‍ koesteren. Of⁢ je het nu draagt als een fashion statement of als een emotioneel symbool, deze‌ armband voegt een vleugje klasse toe aan elke‌ outfit en gelegenheid.

4. “Zilveren naam armband als symbool van verbondenheid”

Een prachtige zilveren‍ naam armband is ⁢niet zomaar een‌ sieraad, het is een persoonlijk en​ betekenisvol accessoire dat een diepere betekenis draagt. Het dragen van een zilveren ‌naam armband kan een‍ symbool zijn van⁣ verbondenheid, ⁤of het nu ⁣gaat om familiebanden, vriendschap of‌ zelfexpressie.

Deze ⁣unieke armbanden⁤ kunnen op maat gemaakt ‍worden en⁤ bevatten​ vaak⁤ de naam van een geliefde,​ een belangrijke⁢ datum‍ of​ een speciale boodschap. Het gebruik van zilver ‌als materiaal geeft⁣ de armband een​ elegante ‌uitstraling en zorgt ⁢ervoor dat het sieraad lang ‌meegaat.

Een zilveren naam armband kan ⁢een ⁢prachtig cadeau zijn voor een⁢ geliefde. Het is een persoonlijk geschenk dat laat​ zien dat je om iemand​ geeft ​en dat je hun aanwezigheid waardeert. Met ⁣deze armband draagt degene die‍ hem ontvangt ‌altijd​ een herinnering bij​ zich, ‍een symbool van de sterke ‍band die jullie ​delen.

Het⁤ dragen van een⁤ zilveren naam armband kan ook een manier⁣ zijn om ⁤jezelf uit te ⁣drukken. Het⁤ is⁣ een uniek⁢ en persoonlijk stukje ⁣sieraad dat ‌je kunt combineren met verschillende outfits. ⁤Of je nu kiest⁤ voor een subtiele armband met een kleine naambedel of juist voor een opvallendere‌ armband met meerdere namen, het is een accessoire ⁤dat je ​stijl en persoonlijkheid laat zien.

Met een zilveren ⁣naam armband draag je niet alleen een⁤ mooi sieraad, ‌maar ook een symbool van verbondenheid. ⁤Het is​ een uniek en persoonlijk stukje‍ sieraad dat kan⁢ dienen‍ als reminder ⁢van de speciale band die⁤ je hebt met⁣ iemand. ‍Of je‌ nu⁣ de naam van je partner draagt, die van je kinderen of ​een andere dierbare, deze armband‍ zal altijd ⁣een bijzondere betekenis hebben.⁣ Het is ⁢een sieraad dat je ⁣verbindt met de mensen ​die belangrijk voor ⁤je ⁣zijn.

Met‍ een prachtige zilveren naam armband voeg je niet​ alleen een persoonlijk en betekenisvol sieraad toe aan je collectie,​ maar draag je ook een symbool ‍van verbondenheid met je mee. Het is een⁣ accessoire dat​ je stijl complementeert en een herinnering aan dierbare mensen‍ in je leven. Kies voor een zilveren naam armband‌ en draag ⁢een stukje van ⁣je geliefden altijd⁤ bij je.

5. ⁤”Maak een​ statement met ‌een​ zilveren naam armband”

5.

Een sieraad kan veel zeggen over‌ wie je bent⁣ en waar je voor staat. Met een prachtige zilveren naam armband kun​ je een⁤ persoonlijk statement maken. ⁢Deze armband​ is ‍niet alleen‌ een trendy accessoire, maar ook een uniek sieraad dat speciaal‌ voor ​jou is‍ gemaakt. ⁤

De‍ zilveren naam armband is een geweldige manier om je eigen⁣ stijl‍ en persoonlijkheid ‌uit te drukken. Of je nu een​ naam, ⁣een woord of een betekenisvolle ⁣quote draagt, ​de armband zal altijd een speciale betekenis ​hebben voor jou. ‍Het zilveren materiaal geeft een elegante en tijdloze⁤ uitstraling ⁣aan de armband, waardoor⁣ het ‌perfect ‌is voor elke ⁤gelegenheid.

Een van de voordelen van ⁣een zilveren⁤ naam armband is‍ dat het een​ duurzaam sieraad is. Zilver is een ⁣sterk materiaal dat niet⁢ snel beschadigt, waardoor je lang ‌van je armband kunt genieten. Bovendien kun‌ je ⁣de armband personaliseren door bijvoorbeeld ‌de⁣ dikte van‌ de band te kiezen, de grootte van de letters aan‍ te passen en zelfs symbolen toe te voegen. Hierdoor wordt ⁤je armband‍ nog meer ​uniek en persoonlijk.⁢

Kortom, ⁢met een zilveren naam armband‌ kun je een statement maken en je‌ eigen persoonlijkheid laten ⁢zien. Of je het nu cadeau wilt⁤ geven aan een geliefde of jezelf wilt verwennen, deze armband zal zeker indruk maken.⁢ Kies voor een prachtig​ design, hoogwaardige ‍materialen en laat je armband graveren ​met een naam of boodschap die speciaal is voor‌ jou. Zo draag je niet alleen een sieraad, maar ook​ een stukje ⁢van jezelf.

6. “Tips voor het kiezen van de ‌perfecte ⁣zilveren naam armband

6.

Een zilveren ​naam⁣ armband is⁢ een prachtig persoonlijk sieraad ⁤dat veel ‌mensen​ graag dragen. Het voegt een uniek ​en betekenisvol​ tintje toe aan je outfit en kan ​ook een geweldig cadeau‌ zijn voor een geliefde. Maar hoe kies je nu de perfecte zilveren naam armband? Hier zijn enkele handige tips⁣ om ​je op weg te helpen.

1. Kies het juiste ⁤type armband:‌ Er zijn verschillende soorten ‍zilveren ‍naam armbanden‌ om uit te ‍kiezen,‍ waaronder armbanden met bedels, ⁤gegraveerde armbanden⁢ en armbanden ‌met naamplaatjes. Overweeg welke stijl het beste bij je ⁤past⁣ en welk type armband‌ het meest geschikt is voor de naam die⁢ je ⁣wilt laten graveren. ⁤

​⁣ Tip: Als je een armband wilt‌ met meerdere namen erop, kies dan voor een bedelarmband waar je bedels ⁤kunt toevoegen⁣ met individuele ⁤namen.

2. Kies de juiste ‍lengte: ⁤De lengte van de​ armband⁢ is ⁤belangrijk voor het comfort en ⁣de pasvorm. Meet je pols nauwkeurig op voordat je een ⁣armband koopt en kies de juiste lengte⁣ op⁤ basis ‍van‌ deze meting. Houd er ⁢rekening mee dat⁤ sommige armbanden verstelbaar zijn, waardoor je ‍ze kunt‍ aanpassen aan je polsmaat.

Tip: Als je de armband als ​cadeau koopt en de exacte polsmaat niet weet, kies dan voor een verstelbare armband of kies ‌een ⁢maat die doorgaans past bij de gemiddelde polsmaat.

Met deze tips in gedachten ben je goed op‍ weg om de ‍perfecte⁣ zilveren naam armband te ‍kiezen. Vergeet niet dat het belangrijk ‍is om‌ een sieraad te kiezen dat bij je persoonlijkheid en stijl past. ⁣Een zilveren naam ‍armband is ‍een prachtig ‌en betekenisvol ⁣accessoire dat je​ met trots kunt dragen of cadeau kunt geven aan iemand die ⁣je dierbaar ⁤is.

Happy shopping!

Vragen en antwoorden

Q: Wat is een prachtige zilveren naam armband?

A: Een prachtige zilveren ​naam armband is een persoonlijk sieraad dat is ontworpen om je eigen stijl⁤ en persoonlijkheid te⁤ weerspiegelen. Het ​is een‍ armband die gemaakt is van hoogwaardig zilver​ en waarop ⁣je je naam of de naam ‍van iemand speciaal voor ‍jou kunt laten graveren. Deze armband is een​ uniek en betekenisvol ⁣accessoire ⁣dat perfect is​ om cadeau te geven of om jezelf⁤ mee te verwennen.

Q: Wat maakt‍ een zilveren naam armband zo ⁣bijzonder?

A: Wat een zilveren naam armband zo bijzonder‌ maakt, is het persoonlijke ⁤tintje dat het‍ toevoegt aan je sieradencollectie. Door ⁣je⁢ eigen naam of de ⁤naam⁢ van een ‍dierbare op​ de armband​ te​ laten graveren, geef ‍je het⁣ sieraad een diepere betekenis en maak je het echt uniek. Daarnaast is zilver een tijdloos en elegant materiaal dat bij vrijwel ⁣elke outfit past, waardoor een ‍zilveren naam armband ‌een veelzijdig accessoire is dat je‍ elke​ dag kunt ⁤dragen.

Q: ‌Voor wie‌ is een ​prachtige zilveren‌ naam⁣ armband⁤ geschikt?

A: Een prachtige zilveren⁣ naam armband⁣ is geschikt ⁢voor⁢ iedereen die op⁣ zoek‍ is ⁢naar‌ een persoonlijk sieraad⁤ dat zowel stijlvol als betekenisvol‌ is. Het is een perfect cadeau voor ‍speciale gelegenheden zoals ⁢verjaardagen, jubilea, geboorten, of​ gewoon om iemand⁤ te‍ verrassen. Daarnaast kan het ‌ook een geweldige manier zijn ⁣om jezelf te verwennen en je eigen stijl ⁢te‍ laten zien.

Q: Kan ik de ⁢zilveren naam armband ‍aanpassen naar mijn wensen?

A: Absoluut!⁢ Het mooie van een prachtige zilveren⁤ naam‌ armband is dat je deze helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. ‍Je kunt zelf de⁣ gewenste lengte van de ​armband kiezen en​ de naam of ⁤tekst bepalen die je wilt laten graveren. Daarnaast ‌kun je soms⁤ ook ‌kiezen ⁢uit⁣ verschillende lettertypes of symbolen om je naam​ armband ⁣nog persoonlijker te maken. Het ‍is jouw unieke‍ sieraad, ‌dus ⁣je kunt het helemaal ⁣naar jouw smaak aanpassen.

Q: Hoe ⁣kan ik een prachtige zilveren naam armband bestellen?

A: Het ​bestellen van een‌ prachtige‌ zilveren naam armband⁣ is heel eenvoudig. Je kunt online ⁢naar gespecialiseerde ‌sieradenwinkels ‍zoeken⁣ die naam armbanden aanbieden. Kies een armband die je ⁣aanspreekt en selecteer de gewenste⁤ lengte en personalisatie-opties. Volg de eenvoudige stappen ⁤om je bestelling te plaatsen‌ en ​voer je gegevens in. ‌Zodra de betaling is voltooid,‌ wordt jouw prachtige ‌zilveren naam ⁤armband met​ zorg gemaakt en klaargemaakt‌ voor ‍verzending naar jouw ⁤adres.

Hopelijk heeft​ deze Q&A je geholpen om‌ meer te ⁣weten te komen over een prachtige zilveren naam ⁣armband als persoonlijk sieraad. ⁣Het is een geweldige manier ⁢om je eigen stijl⁤ uit te drukken ​en een betekenisvol accessoire toe te voegen‌ aan​ je sieradencollectie. Aarzel⁤ niet om jezelf of iemand speciaal voor jou te verrassen met​ dit‍ unieke en elegante sieraad.

De weg voorwaarts

Bedankt dat je​ de tijd hebt genomen om ons artikel over⁢ prachtige zilveren ‍naam armbanden te lezen!⁣ Een persoonlijk sieraad dat je⁤ altijd bij ⁤je kunt dragen, wie wil dat nu niet? ‌

Een prachtige zilveren naam ⁤armband is meer dan alleen een accessoire. Het is een uniek sieraad dat jouw‍ persoonlijkheid en stijl ​weerspiegelt. Of je nu op zoek bent naar‍ een bijzonder ⁤cadeau voor je geliefde of jezelf wilt​ trakteren op iets speciaals, ⁣een⁤ naam armband⁤ biedt⁤ de perfecte‍ oplossing.

Onze collectie prachtige​ zilveren naam armbanden is ⁤met veel⁢ liefde⁤ en vakmanschap samengesteld. Elk stuk⁤ is met de hand gemaakt en gepersonaliseerd met de naam van jouw keuze. Of het‌ nu een ‌enkele naam of ⁢meerdere namen zijn, wij zorgen ervoor dat jouw armband uniek en betekenisvol ⁣is.

Bij ⁢het ontwerpen van​ onze⁣ zilveren ‌naam armbanden hebben we aandacht besteed aan zowel⁣ de kwaliteit ​als het design. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen om‍ ervoor te zorgen dat jouw armband lang meegaat en er altijd stralend uitziet.

Onze prachtige zilveren naam armbanden zijn niet⁤ alleen een geweldige aanvulling op‌ je eigen sieradencollectie, maar ook ‌een perfect cadeau‍ voor elke⁤ gelegenheid. Of ‍het nu een verjaardag, jubileum of geboorte⁣ is, met een gepersonaliseerde naam armband laat je zien hoeveel je om iemand ⁣geeft.

Dus waar wacht ‌je nog op? ⁢Ontdek vandaag ⁢nog onze collectie prachtige zilveren naam armbanden‌ en vind‌ het perfecte ⁣sieraad dat past ⁢bij jouw​ stijl‍ en persoonlijkheid. Bestel nu en draag binnenkort een uniek en betekenisvol sieraad om je pols!

Laat je inspireren door onze blog voor meer interessante artikelen en tips over sieraden en mode.⁤ Vergeet ook niet‌ om onze⁤ social ‍mediakanalen te volgen, zodat ‌je altijd op ​de ​hoogte ⁣blijft van onze nieuwste⁣ collecties en aanbiedingen.

Tot snel en veel plezier met⁤ je ⁣prachtige zilveren⁢ naam‌ armband!

Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.
Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.