Naam armbanden – mooi en stijlvol

slaven armbanden 925 zilver eigen tekst family forever quote

De heropleving van gepersonaliseerde naam armbanden heeft geleid tot een aantal nieuwe en creatieve manieren om naamarmbanden echt persoonlijk te maken.  

Altijd een populaire keuze, enkele initialen in verschillende scripts kunnen worden gegraveerd door ons in jouw eigen tekst armband 

Initialen armbanden kunnen ook uit meer dan één letter bestaan, of “zijn” en “haar” initialen met een hart ertussen. Wat dacht je van een Valentijnsdaggeschenk? 

U kunt ook volledige namen krijgen van jezelf en je geliefde, beide kunnen dan dezelfde naam armbanden dragen. 

Gepersonaliseerde naam armbanden hoeven niet altijd de naam van een persoon te dragen. Andere interesses of slogans kunnen worden gegraveerd. Gebruik je fantasie, maar onthoud dat je een aandenken aan het maken bent. 

Naam armbanden is verre van een moderne mode.

Carrie in Sex in the City heeft geen naam armbanden uitgevonden, maar ze heeft de interesse in hen zeker nieuw leven ingeblazen en ze heeft er via de grootmoeders een roodgloeiend mode-item voor tieners van gemaakt. 

Mensen zetten hun naam op sieraden en armbanden door de eeuwen heen om verschillende redenen. Identificatie was een van de belangrijkste redenen, maar het was veel meer dan een vreemde te laten weten hoe je heette. 

naam armband 925 zilver online kopen

Het was vaak een waarschuwing dat deze persoon of dit sieraad veelbetekenend was. Koningen en koninginnen hebben hun namen laten schrijven op armbanden, armbanden en hals juwelen. Ze werden vaak begraven terwijl ze deze sieraden droegen. 

De oude Egyptenaren maakten de cartouche en het was echt een oude naamhanger die door royalty’s werd gedragen. 

Pure lichamelijke versiering is een andere reden waarom mensen naam armbanden willen dragen. Je bent er trots op jezelf te zijn en tegelijkertijd mooi. 

Liefdes- en naam armbanden gaan hand in hand. Of het nu een gezonde liefde voor jezelf is of liefde voor een ander, het is een geweldige manier om dit te bevestigen. 

Maak ook je eigen naam armband
Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.
Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.