Hoe maak je zilveren armbanden schoon

925 zilver Armband met Vingerafdruk en naam

De waarheid is dat de meesten van ons zich geen zorgen maken over zaken als het schoonmaken en onderhouden van onze sieraden volgens een hoge standaard. Maar dit is een vergissing, vooral als het om goud of zilver gaat. zilveren armbanden hebben de neiging om door dagelijks gebruik vuil, stof en olie te verzamelen. Daarnaast kunnen ze ook last hebben van markeringen en schaafwonden. Zilver is hier bijzonder gevoelig voor vanwege zijn zachtheid.

Dus het eerste dat u moet doen, is onthouden om uw zilveren armbanden alleen te dragen waar dit absoluut noodzakelijk is. Dat betekent dat je hem uitdoet voordat je naar bed gaat, onder de douche en in de sportschool. Dit helpt de kans te verkleinen dat het wordt geslagen en dat zowel vuil als olie ophoopt. Het is ook mogelijk dat uw parfum of lichaamsspray uw armbanden aantasten.

Gebruik een zachte poetsdoek voor zilveren armbanden

Een ander punt om in gedachten te houden is om heel voorzichtig te zijn bij het aanbrengen van lagen in je zilveren armbanden. Als je een zilveren armband naast een armband van goedkopere legeringen draagt, is de kans groot dat je zilveren armband wordt bekrast door het goedkopere, hardere metaal.

Houd uw zilveren armband in elk geval gepolijst om zijn mooie glans te behouden. Houd er echter rekening mee dat u te maken heeft met zachte metalen en dat u niet te krachtig hoeft te wrijven. Gebruik gewoon een zachte poetsdoek voor sieraden en wrijf licht om uw zilver te laten glanzen. U kunt ook een verscheidenheid aan polijstvloeistoffen en schuimen kopen om de klus te klaren. Zorg ervoor dat u niets te schurend koopt.

Zilveren Slavenarmband met eigen tekst I love you to infinity and beyond

Vuil kan worden verwijderd door eenvoudig en snel in een sopje te weken. Gebruik een kleine nagelborstel of tandenborstel om zachtjes te wrijven en zorg er altijd voor dat er geen vlekken ontstaan.

Droog je zilveren armband daarna af met een pluisvrije doek. Dit is belangrijk – je wilt niet dat je nieuwe sprankelende armband bedekt raakt met kleine vezels!

Tot slot, als je echt alles uit de kast wilt halen voor die sterrenkwaliteit, kun je je armbanden en andere sieraden naar een juwelier brengen voor een professionele schoonmaak en polijstbeurt. Ze zullen ultrasone reinigers gebruiken die werkelijk fantastische resultaten kunnen bereiken. Vanwege de aard van zilver kan dit het echter langzaam afslijten. Bewaar daarom de professionele schoonmaak voor hoge dagen en vakanties, anders zal je zilveren armband geleidelijk uitdunnen.

Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.
Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.