Enkelbandjes – de juiste maat en stijl vinden

schelp enkelbandjes en anklets

Enkelbanden of enkelbandjes hebben een rijke geschiedenis die eeuwen teruggaat en ze zijn nog steeds in de mode.

Er is iets heel aantrekkelijks aan het dragen van een enkelbandje van edelmetaal met een glimp van kralen of kristallen rond de enkel of van het dragen van Ibiza stijl enkelbandjes. Het springt in het oog en tot de verbeelding.

Veel vrouwen houden ervan enkelbandjes te dragen, of denken dat ze er misschien een willen proberen, maar weten niet altijd zeker welke stijl of maat het beste bij hen past.

Waarschijnlijk heb je op een website een prachtige enkelbandje met kralen gezien of een hippe ibiza schelpen enkelbandje, maar aarzelde je om het te bestellen omdat je niet zeker wist of de enkelband goed zou passen. je hoeft je niet onzeker te laten weerhouden van het selecteren en bestellen van die enkelband die je op het oog hebt.

Bepaal eerst hoe je het enkelbandje wilt dragen

Het bepalen van jouw stijl en maat is eenvoudig door een paar eenvoudige dingen in gedachten te houden. Bepaal eerst hoe je het enkelbandje wilt dragen. Wil je dat het boven of onder je enkelbeen zit, wil je dat het behaaglijk of los zit?

Houd er rekening mee dat jouw voorkeur kan variëren afhankelijk van de stijl van de enkelband die je overweegt en de stijl van het schoeisel dat je van plan bent te dragen.

Heeft het enkelbandje met kralen een kraal of bedeltje aan het einde van de ketting die naar beneden hangt? Als je van plan bent dit type enkelband met kralen te dragen met schoenen, dan zal je deze waarschijnlijk boven je enkelbeen willen dragen, anders kan de bungelende kraal of het kristal in de schoen glijden waar het oncomfortabel zal zijn. Aan de andere kant, als je van plan bent sandalen of teenslippers te dragen, kan je dit type enkelband heel comfortabel onder het enkelbeen dragen.

 

trendy enkelbandjes 2020

Veel enkelbandjes zijn verstelbaar en bieden meer flexibiliteit, zodat ze boven of onder het enkelbeen kunnen rusten en zowel strak als los zitten.

Als je eenmaal hebt nagedacht over de stijl- en schoenenvoorkeuren, is het tijd om een ​​paar metingen te doen om je maatbereik te bepalen. Verzamel een zacht meetlint of een touwtje en een liniaal. Neem het meetlint of koord en wikkel het om je enkel in de positie waarin je het enkelbandje wilt dragen.

Overweeg wat ruimte over te laten en niet te behaaglijk te meten voor de meest comfortabele pasvorm. Gebruik je vingers om de tape of het touwtje samen te knijpen om de gewenste maat te markeren. Als je een meetlint hebt gebruikt, kijk dan naar de maat die je hebt gemarkeerd, als je een touwtje hebt gebruikt, gebruik dan de liniaal om de maat van het touw te bepalen. Als je een verstelbare enkelbandje overweegt en verschillende soorten schoenen, meet dan zowel boven als onder het enkelbeen, waardoor er wat extra ruimte is voor comfort.

Dit wordt jouw maatbereik. Selecteer een handgemaakte enkelbandje met kralen of een leuke hippe Ibiza enkelbandje die binnen jouw maatbereik valt en geniet ervan.

Met de juiste afmetingen kun je met een gerust hart die perfecte enkelband selecteren.   

Shop ook hippe enkelbandjes
Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.
Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €27,95.